Verkoop nieuwe appartementen start

jakosschelp-collageOp een prachtige zichtlocatie in de Markiezaten komt St. Jakobsschelp, met 36 huur- en 20 koopappartementen.

De verkoop van de 20 koopappartementen start vrijdag 12 mei 2017.

Het plan bestaat uit twee gekromde appartementencomplexen met een eigen entree en parkeerplaatsen aan de St. Jakobsschelp, in deelgebied De Meander.
Beide gebouwen hebben een prachtige glazen puien, brede balkons met weids uitzicht over het water.
Het open karakter en de perfecte oriëntatie zorgen voor veel lucht en licht.

De 20 koopappartementen worden gerealiseerd in een gebouw met drie bouwlagen. Het woonoppervlak van de drie beschikbare typen ligt tussen ca. 87 tot 99 m² . De buitenruimten zijn gericht op het westen, met prachtig uitzicht over het water.
In alle appartementen staat het wooncomfort voorop. Dit vertaalt zich in de ruime living vanaf 40m², een complete keuken en geheel afgewerkte badkamer, royale (hoofd)slaapkamer en een grote glazen pui in de gevel.

Op vrijdag 12 mei zal om 17.00 uur de verkoop van deze koopappartementen van start gaan.
Helmig Makelaardij treedt op als verkopend makelaar en bij BouwCenter Logus, aan de Zeelandhaven 7 te Bergen op Zoom, is een showappartement te bezichtigen.

Geïnteresseerden kunnen hier kennis nemen van de plannen. Uiteraard zijn ook de luxe brochures beschikbaar en kan de eerste voorkeur aangegeven worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite.